5fd90b91a43a0

Artiklar

Förverkliga din skiddröm med Lange

Lange vill uppmuntra fler tjejer inom skidvärlden att följa sina drömmar. Med initiativet "What's your goal?" har du chansen att vinna 1000 dollar plus en helt ny uppsättning skidutrustning.

Text: Åka Skidor • 2018-12-15 Uppdaterad 2018-12-15
Förverkliga din skiddröm med Lange

Förra året medverkade 80 tjejer runt om i världen och nu vill Lange att WYG (What’s your goal) ska fortsätta växa och inspirera ännu fler tjejer världen över.

Under hela vintern lottas priser ut varje vecka till någon som använt hashtaggen #beonewithyourgoal på sociala medier. I slutet av vintern koras sedan två vinnare, en från Europa och en i Nordamerika, av det stora priset som inkluderar 1000 amerikanska dollar och nya pjäxor från Lange, skidor från Dynastar, Lookbindningar och Kermastavar.

Förverkliga din skiddröm med Lange

För att delta klickar du in här på hemsidan och registrerar dig. Därefter taggar du dina inlägg på sociala medier med #beonewithyourgoal och berättar om din skiddröm och resan dit. För att dela ytterligare inspiration finns det även en facebookgrupp där du kan komma i kontakt med andra deltagare och få tips från några av Langes teamåkare för att snabbare nå ditt mål.

Läs mer och registrera dig här.


Text: Åka Skidor • 2018-12-15
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top