5fd90b8776ac4

Artiklar

Så skapar du ett eget hemmaspa

Med en stilren design och ett unikt lock erbjuder det Nackabaserade företaget Spalux spabad av absoluta toppklass. – Våra produkter är för den som söker mindfullness och som önskar sig ett aktivt och hälsosamt liv, säger Pia Liljegren, grundare.

Text: Spalux • 2020-02-14 Uppdaterad 2020-02-14

Hemmet är den perfekta platsen att slappna av på, men trots det gör ofta vardagens måsten sig påminda. Då kan det vara skönt att skapa ett rum eller en vrå där både du och din familj kan hitta ro och vara tillsammans. En sådan plats kan du ordna utomhus och varför inte med hjälp av ett spabad som både ger avslappning och utrymme för att umgås.

För fem år sedan startade Pia och Torbjörn Liljegren sitt Spalux och sedan dess har man levererat exklusiva bad till en mängd kunder runt om i Sverige – alltid med gott resultat. 
– Vi skräddarsyr våra spabad utefter kundens önskemål om till exempel materialval eller funktioner. Alla våra produkter byggs sedan på beställning. Därför har vi helt klart nöjda kunder, berättar Pia Liljegren.  

Här kan du läsa mer om Spalux och deras swimspa

Så skapar du ett eget hemmaspa
Njut av ett härligt dopp som både ger avslappning och utrymme för att umgås. Foto: Spalux

Trots möjligheten att hitta det exakta upplägg på bad som du föredrar finns det för enkelhetens skull flera grundmodeller att utgå ifrån. Du kan till exempel välja ett klassiskt spabad med avslappnande egenskaper. Sortimentet består också av Swimspa som ger dig möjlighet att motionssimma och leka med barnen, eller bara slappna av och njuta i.  
– Ett Swimspa blir den självklara samlingsplatsen i ditt hem. En oas där vänner och familj kan samlas utan andra måsten. 

Swimspa har också ställbara jetstrålar som gör att du kan anpassa och variera din simträning, från skönt motionssim till tuffare crawlpass. Använd motståndet för att effektivisera både styrke- och motionsträning. Avsluta sedan passet med en massage med hjälp av samma strålar. 

Effektivt lock

Så skapar du ett eget hemmaspa
Spalux erbjuder ett automatiskt lock som både isolerar badet under hela året och är samtidigt enkelt att stänga. Foto: Spalux

En utmaning med spabad är att på ett smidigt sätt kunna isolera badet för att dels kunna hålla rätt temperatur men också stänga ute orenheter. Swimspa kommer med ett helautomatiskt lock som enkelt kan öppnas och förslutas med bara ett knapptryck. Du slipper därför tunga lyft och krångel. Locket gör det också möjligt att hålla vattnets temperatur uppe och du kan därför bada året om. Locket går att få i antingen tyg eller rostfritt stål i valfri färg. 

För den som vill upplev sitt spabad innan köp har Spalux showroom på Kvarnholmen Nacka, samt ett showhome i Karlskrona. – Våra bad tillverkas med fokus på att ge kunden en spaupplevelse. Hos oss ingår fullservicegaranti och du är kund även efter leverans, avslutar Pia Liljegren.

Här kan du läsa mer om Spalux spabad och swinspa

Smarta tillbehör

Värmeväxlare
Unik ph-mätare med autoklorering
Träningsklocka
Automatiskt lock
Mekansikt lock
App-övervakning
Med mer

Läs mer om Spalux tillbehör till spabad och swinspa

Spaluxs affärside:

Att med hög kvalité samt en unik kombination av funktion, design och innovation vara det självklara valet när man väljer spabad & swimspa.

Vill du veta mer om Spalux? Klicka här! 


Text: Spalux • 2020-02-14
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen