Prylguide

Test: 4 lätta friåkningspjäxor

Nutidens verkliga skidinnovation sker på pjäxfronten. Åka skidor har hårdtestat fyra av vinterns mest intressanta modeller som mixar grym utförsprestanda med bra gåläge för breda skidor och techbindningar.​

Prylguide

Inga fler borttappade skidor – Zag släpper spårningsfunktion

Nu behöver du inte stå och gräva efter dina förlorade skidor. Nya produkten Ze Tracker gör det möjligt att spåra dem i pudret.

Prylguide

Peak Performance och Poc prisade på Ispo

En dryg vecka innan Ispo öppnar blev det klart vilka produkter som får utmärkelse Ispo Award Gold. Svenska Peak Performance och Poc är två av dem.

Prylguide

Ny hjälm-teknologi ska minska antalet hjärnskador

En skidhjälms huvudsakliga uppgifter är att skydda mot hjärnskador. Nu lanserar Salomon en ny teknologi – som absorberar 30 procent mer av stöten än en vanlig hjälm.

Prylguide

Så fixar du dina trasiga skidhandskar

Sjunger dina favorithandskar på sista refrängen? Ta det lugnt, här kommer ett tips som rädda säsongen.

Prylguide

Lavinsond ska rädda liv genom crowdsourcing

Ny lavinsond gör alla att skidåkare kan hjälpa till att göra berget säkrare.

Artiklar

Fredagsnöje: Vandra runt i Alpingaraget

Google har tagit sin streetview in i fastigheter och en av de butiker som köpt den tjänsten är Alpingaraget i Stockholm. Häng med in i butiken.

Prylguide

Nikon släpper actionkamera

Kameragiganten Nikon ger sig in på actionkameramarknaden med en nätt liten sak som bland annat filmar i 360 grader.

Prylguide

Arc’teryx satsar stort – lanserar pjäxa och ryggsäck

Arc'teryx gör några av världens bästa och tekniska skidkläder. Men nu vill företaget revolutionera marknaden med en egen touring-pjäxa och lavin-ryggsäck.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top