Drömmarnas trappor på Grands Montets

En skraltig ståltrappa på toppen av Grands Montets i Chamonix är en av skidvärldens mest ikoniska strukturer. Åka Skidor delar de bästa och allra mäktigaste åken från toppen.

Nostalgi: De kör världsmästerskapen i telemarkspuckelpist på smala skidor

Året är 1985 och det är världsmästerskapen i telemarkspuckelpist. Denna udda kombon, på skidor raka och smala som längdskidor, ser märkligare ut än vad man kan förvänta sig.

Skidvärldens nästa stora åkare kör tekniskt på vilda berg

Leo Ahren spås bli nästa stora åkare inom skidvärlden. Lägg namnet på minnet och se hur skidåkningen föds på nytt när han åker.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top