Filippa Ring

Artiklar

NM i Riksgränsen 2017: vinnarna korade

Den avslutande finaldagen av NM 2017 hade mycket. Och lite till. Back flippande telemarksåkare, tuffa nykomlingar och - åkare som stod pall när ljuset var svårt och underlaget fostrande. Missa inte heller filmen en bit ner i artikeln där du ser ett av vinnaråken från åkarens egen hjälmkamera.

Artiklar

Första finaldagen av NM 2017: tätt i toppen

Vädret, publiken, berget och inte mint – åkarna – var på topp när första finaldagen av NM i Riksgränsen inleddes på tisdagen. Foto: Kajsa Larsson.

Fullt ös under första dagen på Extrem-NM

Första dagen på Extrem-NM i Riksgränsen bjöd på svåra förhållanden och ett sanslöst ladd över hela startfältet. Kolla in resultat och film från dag 1.

Stark svenskhelg i Freeride World Qualifier

Freeride World Tour har redan en stark uppsättning svenskar i startfältet. Nu kan det bli ännu starkare efter en ny svensk succéhelg i FWQ.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top