Artiklar

Spåra upp hela världen

20 skidorter över hela världen på samma liftkort. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtripen.

Artiklar

Bobby Brown sätter allt – i en enda tagning

Trots att Midsommarstängernas tid snart är över oss finns det snöälskare som vägrar släppa sina skidor. Som Bobby Brown, det amerikanska hoppesset som var den förste att vinna två deltävlingar i X-games 2010. Och det bästa: Bobbys knappa 3-minutersåk åk är filmad i en enda tagning.

18 meter snö ger rekordlång säsong i Squaw Valley

Squaw Valley har slagit alla tänkbara snörekord under 2017. Så mycket att man kommer att hålla liftarna öppna ändå fram till den 4:e juli.

Chasing El Nino – ny webbserie med Chris Benchetler

När första vågen av El Nino slog till mot östkusten åkte Chris Benchetler hem till Mammoth för att utforska en offpiståkning som inte var tillgänglig på grund av extrem torka.

Artiklar

Mountain Collective – Liftkortet som är ett måste för alla road trip-sugna

Dagskort kan kosta skjortan, speciellt i USA och Kanada. Om du planerar en road trip ska du därför kolla in The Mountain Collective – liftkortet som erbjuder två dagar skidåkning på totalt 15 skidorter i USA, Kanada, Chile, Frankrike och Japan.

Artiklar

5 skidorter som utlovas monstersäsong tack vare El Nino

Årets El Nino förespås bli en monsterstorm av Godzilla-mått mätt och den mäktigaste sedan säsongen 1997/1998. Därför har vi tagit fram fem orter i USA som kan komma och uppleva sin bästa vinter i modern historia.

Det här gör skidpatrullen medan du sover

Någonsin undrat vad som händer på berget medan natten blir till dag? Här får vi hänga med skidpatrullen, pistörerna och liftteknikerna under deras förberedelser att öppna skidanläggningen Mammoth Mountain ännu en dag i USA.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top