Puckelbloggen

Nyheter

Fjällström högst upp pallen på hemmaplan

Det blev svensk seger i sista tävlingen i Europacupen. Åka Skidors egen bloggare, Ludvig Fjällström, kunde kliva högst upp på pallen efter kompisen Vinjar Slotten från Norge.

Ludvig & Felix maxar vårskidåkning i Åre

Våra favoritpuckelgrabbar visar upp Skutans vårskidåkning från sin bästa sida.

Artiklar

Åreåkarna sopade banan under Skandinaviska Mästerskapen

I helgen hölls de Skandinaviska Mästerskapen i puckelpist och paralellpuckelpist i Duved, Åre. Allra bäst gick det för OS-finalisten och landslagsåkaren Ludvig Fjällström.

Felix Elofsson nådde äntligen pallen

Grabbarna bakom Puckelbloggen har delat upp sig på olika tävlingar. Felix Elofsson är i schweiziska Airolo och tävlar Europacupen medan Ludvig Fjällström är i Lake Placid för att köra världsupen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top