Snöfall på väg in över Sverige. Bild: SMHI
Nyheter

Puderalarm: Nu kommer mer snö till Sverige

Ett nytt stort snöfall rör sig mot den svenska fjällkedjan. Under veckan väntas mycket snö i mer eller mindre hela fjällvärlden.

Åka Skidor, januari 2021
Åka Skidor

Åka Skidor januari: Sveriges bästa skidåkning

Abisko och Airolo, världens snabbaste skidåkare, redaktionens lista till Sveriges bästa skidåkning och mycket mer i januarinumret av Åka Skidor.

Kristofer Turdell i toppen av grytan på Tolpagorni, Sveriges kanske vackraste åk. Foto: Emrik Jansson
Artiklar

Tolpagorni – Sveriges vackraste åk

Höga förhoppningar, låga förväntningar och motivationen uppvriden på max. Ett bra utgångsläge i jakten på ett av Sveriges bästa åk, Tolpagorni.

Artiklar

Idre Himmelfjäll – Sveriges första nya skidort på 30 år

Idre Himmelfjäll blev Sveriges första nya skidort på tre decennier när man slog upp portarna i december 2019. Åka Skidor var på plats för att lägga de första svängarna.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top