Vinter-OS

Artiklar

Skidkultur och OS-feber i Kina

Åka Skidors utsände knäcker extra som coach för Kinas OS-hopp och kommer till insikter i det förlovade landet om skidåkningens universella dårskap.

Artiklar

Framtidens skidåkning i Rysslands OS-ort

Åka Skidor skickade en delagation till Rosa Khutor 
i Ryssland på jakt efter nästa stora grej i skidvärlden. En resa fylld av både stabilt, svinbrant puder och en hög med krossade fördomar.

Artiklar

Dokumentär om 23-åringen som vunnit allt

En dokumentär om en av världens bästa skidåkare Mikaela Shiffrin som slog igenom redan som 17-åring när hon vann sin första världscuptävling i slalom.

Artiklar

Alla OS-tider för skidor & snowboard vecka 2

Ännu en action-laddad vecka i Sydkorea väntar med bland annat Skicross, halfpipe och herrarnas slalom. Få stenkoll på de svenska sändningstiderna här.

Alla OS-tider för skidor & snowboard i veckan

OS har knappt hunnit inledas i PyeongChang men Charlotte Kalla har redan slagit till med ett guld och fler svenska medaljchanser väntar. Få koll på alla tider för skid- och snowboardklasserna här.

Nyheter

Stockholm vill arrangera vinter-OS – satsar miljoner

Nu börjar jakten efter ett vinter-OS i Stockholm 2026. DN rapporterar att kommunstyrelse kommer klubba igenom ett beslut om att satsa 10 miljoner i en studie om Stockholms förutsättningar att arrangera spelen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top