Tävling: vinn skidställ från Black Diamond
Recon Stretsch Ski Jacket från Black Diamond. Foto: Mattias Fredriksson

Tävling: vinn skidställ från Black Diamond

Håll dig torr på vinterns äventyr med ett nytt skidställ från Black Diamonds prisade Recon-serie som bjussar på riktigt pålitlig hållbarhet och funktion för krävande åkare.

Black Diamond har sedan starten 1957 utvecklat utrustning av högsta kvalitet för passionerade klättrare och skidåkare. Till en början var det småskalig försäljning av klättringsutrustning från en baklucka i Yosemite Yalley, och idag är de en av världens största aktörer inom outdoorbranschen och har utökat sin produktlinje att även inkludera skidor, lavinutrustning, klätterskor, pannlampor, kläder och mycket mer. Många av Black Diamonds produkter har tilldelats prestigefulla utmärkelser, bland annat den hyllade Camalot-säkringen för klättring och den revolutionerande JetForce-tekniken för lavinairbags.

Håll dig torr på vinterns äventyr med det nya Recon-stället från Black Diamond. Foto: Mattias Fredriksson

Nu har du chansen att tävla om ett helt ställ med skalkläder från Black Diamonds nya och prisade Recon-serie, till ett värde av totalt 6500 kronor. I prispotten finns både en skaljacka och skalbyxor som båda är gjorda av ett slitstarkt och stretchigt tyg som håller tätt mot väta och vind. Stället är utvecklat för att hålla måttet i alla lägen, oavsett om det är en djup puderdag inom liftsystemets gränser eller du beger dig ut på en lång tur i det vilda.

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och blackdiamondequipment.com.

Tävlingen pågår till och med den 18 december 20:00. Vinnaren kontaktas via mail dagen efter och får välja färg och storlek i mån av tillgänglighet.

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vilket år började Black Diamond sälja kläder?

  • Rätt svar: 2013
  • Svarsstatistik

2 . Vilken var den allra första produkten från Black Diamond?

  • Rätt svar: Pitonger
  • Svarsstatistik

3 . Hur länge har Black Diamond funnits?

  • Rätt svar: 6 decennier
  • Svarsstatistik

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!