Läs Åka Skidor digitalt

Läs Åka Skidor digitalt! Du som prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Men även du som inte prenumererar kan läsa Åka Skidor som e-tidning genom att teckna ett abonnemang på Flipp eller Readly. Nedan hittar du våra digitala alternativ för mobil, surfplatta och desktop.

FLIPP

För att läsa tidningen digitalt som prenumerant går du först in på vår magasinapp Flipp.se/solo och skapar och aktiverar ett konto kopplat till din prenumeration. När du aktiverat ditt konto kan du välja att läsa tidningen direkt på din dator eller på surfplatta eller mobil. För att läsa tidningen på surfplatta eller mobil ska du först ladda ned appen Flipp Sverige i Appstore eller i Google Play. Logga sedan in med hjälp av kontouppgifterna som du skapat på Flipp.

IOS-användare hittar Flipp-appen här
Androidanvändare hittar Flipp-appen här

Välkommen till digitala Åka Skidor!

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen