Tjejdag i Duved

Välkommen till Tjejdag i Duved! – En dag med Skidåkning i fokus!

Häng med oss för en fylld dag med skidåkning och skoj i Duved! Vi bjuder in alla kvinnliga skidentusiaster till en dag där vi testar det bästa från branschens främsta varumärken när det kommer till skidor.

Testa Det Bästa: Våra leverantörer har noga valt ut det bästa i sina sortiment, skräddarsytt för kvinnliga skidåkare. Det bästa av allt? Testet är helt gratis, och du behöver inte oroa dig för liftkort – ta med ditt eget och kom förbi när det passar dig under dagen.

Afterski och Skidhäng: Efter en dag fylld med spänning och skidglädje avslutar vi med en härlig afterski och avslappnat skidhäng med andra skidtjejer. Afterskin hålls på Brödernas i Duved, där du även har chansen att vinna fantastiska priser frpn våra partner. De 30 första som anmäler sig till afterskin får dessutom en extra bonus – gratis mat hos Bröderas! Anmäl dig nu och bli en del av gemenskapen. De 30 första att anmäla sig får en QR-kod i sin telefon som ger dem fri mat vid kassan.

Var med på Tjejdagen:

Ta chansen att vara med på denna speciella dag, där du kan prova på nya skidupplevelser och träffa likasinnade kvinnliga skidåkare. Det blir en dag full av skidglädje, gemenskap tillsammans med våra partners.

Anmäl dig redan idag och låt oss tillsammans göra Tjejdag i Duved till årets skidhändelse!

Datum: 9:e februari

Plats: Duved

Anmäl dig här för att säkra din plats och ditt fria matkupong på Afterskin:


Partners

Copyright © 2023 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top