Tjejdag i Duved 2024

Det är ingen slump att Duvedområdet är omtalat som ett av Sveriges allra bästa skidområden. Som Åres lite lugnare lillesyrra är byn och skidåkningen här alltid att räkna med. Och vilken tajmin det blev när Åka Skidors Tjejdag i Duved drog in i byn. KRispiga minus åtta, gott om gnistrande snö, en slöaktig sol på en blå himmel. Dessutom kunde alla deltagare njuta av perfekt preparerade pister. På plats var flera av världens allra förnämsta skidtillverkare med de viktigaste nyheterna denna säsong och i vissa fall även nästa säsongs bästa nyheter på skidfronten med prylar som passar extra bra för tjejer. Leverantörerna hade givetvis också slipat, vallat och preppat sina skidor i absolut världsklass. Kan det blir bättre? Inte mycket.

Men när alla tjejer testat skidor i drivor avslutades testdagen med en skön after ski på Brödernas där priser från våra partners lottades ut. Ska vi döma av reaktionerna från deltagarna är det är knappast någon överdrift att påstå att tjejdagen i Duved var efterlängtad. Ett ypperligt tillfälle att träffa peppade utförsåkare och kunna testa nytt material och åka med nya skidkompisar. Åka Skidor vill tacka alla samarbetspartners och alla glada tjejer som gjorde dagen så minnesvärd.


Eventfilm

Partners 2024

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen