Förverkliga din skiddröm med Lange

Förverkliga din skiddröm med Lange

Lange vill uppmuntra fler tjejer inom skidvärlden att följa sina drömmar. Med initiativet "What's your goal?" har du chansen att vinna 1000 dollar plus en helt ny uppsättning skidutrustning.

Förra året medverkade 80 tjejer runt om i världen och nu vill Lange att WYG (What's your goal) ska fortsätta växa och inspirera ännu fler tjejer världen över.

Under hela vintern lottas priser ut varje vecka till någon som använt hashtaggen #beonewithyourgoal på sociala medier. I slutet av vintern koras sedan två vinnare, en från Europa och en i Nordamerika, av det stora priset som inkluderar 1000 amerikanska dollar och nya pjäxor från Lange, skidor från Dynastar, Lookbindningar och Kermastavar.

För att delta klickar du in här på hemsidan och registrerar dig. Därefter taggar du dina inlägg på sociala medier med #beonewithyourgoal och berättar om din skiddröm och resan dit. För att dela ytterligare inspiration finns det även en facebookgrupp där du kan komma i kontakt med andra deltagare och få tips från några av Langes teamåkare för att snabbare nå ditt mål.

Läs mer och registrera dig här.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!