Tävling: vinn nya skidor från Rossignol
Foto: Rossignol

Tävling: vinn nya skidor från Rossignol

7 Series från Rossignol är en av tidernas mest prisade skidserier och nu har du chansen att vinna ett par av allmountainskidan Sky 7 HD.

7 Series från Rossignol är en av tidernas mest prisade skidserier och har till i år fått en rejäl uppdatering med bland annat en förstärkning av kolfiber som ska göra skidan vridstyvare. De tre olika skidorna i serien kännetecknas av sin lekfullhet och lätta vikt, och med den nya konstruktionen kommer skidorna även att passa lite tyngre och kraftfullare åkare på ett bättre sätt. Serien finns både i dam- och herrmodell och kommer i tre bredder med 97, 106 och 114 millimeter i midjan, plus en lättare variant specifik för topptur.

Nu har du chansen att vinna ett par Rossignol Sky 7 HD med 97 millimeters midja, värde 5 300 kronor. Tävlingen pågår till och med den 13 november klockan 20:00. Vinnaren kontaktas via email dagen efter.

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och rossignol.com.

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1. Vad heter de andra två skidmodellerna i Rossignol 7 series?

2. Vad heter Rossignols svenska teamåkare som har långt hår, gärna sover i en bil och beskriver sig själv som ”…en wanna be-surfare och grönsaksätare”?

3. Rossignol har länge tillverkat skidor, men har nyligen lanserat en ny produktgrupp - Vilken?

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!