Gängåkning med Henrik Windstedt i Åre
Henrik Windstedt tar oss med på gängåkning i Åre i sin nya webbserie Windstedt Stories.

Gängåkning med Henrik Windstedt i Åre

Henrik Windstedt bjuder på gängåkning med polarna hemma i Åre (och inte vilka polare som helst) i första avsnittet av Windstedt Stories. Vi får också en ganska oväntad avslutning på dagen...

Nu är den här. Första delen av nya filmserien "Windstedt Stories", där vi får följa med bakom kulisserna på Åre-baserade skidproffset Henrik Windsteds vardag som skidåkarproffs. Episod #1 är en heldag på fjället komprimerad till 13,34 minuter.

Ett avsnitt som innehåller det mesta ett skidproffs står inför en vanlig dag på jobbet: logistikfix för att få med alla polarna upp på berget, att den hårda vägen till toppen ibland tar tid. Men framför allt innehåller den, den sanna, smittande glädjen när kompisgänget till slut hittar ett par fantastiska platser att lägga drops ifrån. I filmen ingår även en del bister skidåkarverklighet, vi får följa med hem till Henrik och så bjuds det på lite naket.

Episod #1, kallad "Gangshred Åre", är starten för den nya filmserien Windstedt Stories. Serien, som är filmad och producerad av Simon Sjörén och hans Whiteout Pictures, är tänkt att visa Henriks vardag som professionell skidåkare. Håll utkik efter nästa del av Windstedt Stories hos Åka Skidor.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!