5fd9232a81131

Artiklar

Teaser: The Collective – Seasons

Filmskaparna bakom den banbrytande mtb-filmen Roam är tillbaka. Här är teasern för deras nya film, Seasons.

Text: Åka Skidor • 2008-03-12

Roam kom för två år sedan och hyllades unisont som en av de bästa actionsportfilmer som någonsin gjorts. Med suverän cinemografi och action i världklass skapades en film som är flera steg före det mesta annat som skapats inom genren.

The Collectives senaste alster, Seasons, följer följer sju av världens bästa freeridecyklister genom årets fyra årstider. Åkarna som får ge sin version av cykling och hur det är att vara fulltidsproffs är: Thomas Vanderham, Steve Peat, Matt Hunter, Stevie Smith, Darren Berrecloth, Andrew Shandro och Cam McCaul.

Filmen kommer i april.

Av: Tobias Liljeroth


Text: Åka Skidor • 2008-03-12
ArtiklarVideo

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top