5fd947c4bd43e

Magisk åkning av DPS-teamet

Baldface Lodge ligger inbäddat i de inre delarna av British Columbia, Kanada och är känt för att ha bland världens skönaste puder. Förutom i december 2014, då DPS-teamet anlände för att göra en kort skidfilm. Trots en dålig försäsong, en grå och dyster himmel, skapade teamet den här fantastiska filmen.

Text: • 2015-02-16 Uppdaterad 2015-02-16

Förutsättningarna var inte dem bästa när DPS-teamet anlände till Baldface Lodge. De gjorde det bästa av situationen, tog mycket luft under skidorna och byggde kickar. Men till slut kom en otrolig dag, då molnen föll  ner i dalarna och vände vädret till vitt puder. Till slut kom också solen och teamet kunde skida lite större linjer på berget. Ibland kan även den tuffaste resan vända sin rätta sida till.

Inversions är den fjärde och sista filmen i serien The Shadow Campaign av DPS. Medverkande i Inversions är svenska Olof Larsson, Zack Giffin, Santi Guzman och Piers Solomon.

DPS del 1: The Shadow Campaign – Sanctuary
DPS del 2: The Shadow Campaign – Whitewash
DPS del 3: Han tar med hunden och skidar brant terräng

Text: • 2015-02-16
Video

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen