5fd946a4a0ee2

Danskar bakom ny snygg LED-video

Text: • 2016-01-26 Uppdaterad 2016-01-26

Skidfilmer som kretsar kring LED-dräkter har blivit enormt populära de senaste åren i och med succén med Afterglow. Klippet som inkluderade världsåkare som Pep Fujas och Chris Benchetler blev en markör för hur snyggt det kan se ut om du har ett storföretag som Phillips i ryggen.

Men det blir allt billigare att göra själv om du är någorlunda påhittig – och senast i raden att stå för sin egen version är dansken Thomas Uhrskov.

För de flesta av er säger namnet ingenting, men för er födda i Skåne(som undertecknad är) ringer det kanske en klocka.
Thomas Uhrskov är dansk journalist som blivit känd för sina skidprogram ”På Ski”, ”På Ski Igen” och ”På Ski Igen, Igen”(varför frångå ett vinnande koncept) och tillsammans med Danmarks bästa friåkare, Rasmus DJ, har han nu gjort sin egen version av Afterglow för sitt nya program ”To På Ski”. 

Om ni skulle vara intresserade av att se mer av Thomas Uhrskov och Rasmus DJ så har ni klippet här nedanför. Därifrån kan ni klicka er vidare till fler av deras serie ”To På SKi” eller ”På Ski 2.0”

Afterglow – hela filmen


Fäster bengaler på skidorna – med magiskt resultat


Hur skidåkare låter en riktigt bra puderdag


Text: • 2016-01-26
DanmarkThomas UhrskovTo På SkiVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen