Fullsatt på premiären. Foto: Kevin McHugh

Artiklar

Film från premiären av Untracked Film Tour

Vår filmturné rullar nu vidare för att sprida skidpepp land och rike runt. Se filmen från den slutsålda premiären i Stockholm för att se vad du kan förvänta dig på resten av stoppen.

Text: Gabriella Edebo • 2018-11-07 Uppdaterad 2018-11-07

Det blev en enormt lyckad kväll på premiären av filmrturnén i Stockholm som bjöd på allt från ett urval av höstens bästa skidfilmer, ett tiotal utställare som även anordnade flera tävlingar med fina priser, specialbrygden Untracked Ale från Nordic Kiwi Brewers och riktigt härligt umgänge mellan filmvisningarna.

Härnäst rullar turnén vidare från gårdagens stopp i Lund till Göteborg, följt av en tur norrut till Umeå och Luleå för att sedan runda av med en redig afterski blandat med filmvisning på alla skidtestarhelgerna i Sälen, Vemdalen och Åre.

Untracked Film Tour 2018

Stockholm 26 okt
Lund 6 nov
Göteborg 8 nov
Umeå 16 nov
Luleå 21 nov

+ Skidtestarhelgerna:
Vemdalen 1 dec
Sälen 8 dec
Åre 14 dec

Tack till Emil Larsson för filmen!


Text: Gabriella Edebo • 2018-11-07
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen