Recon Stretsch Ski Jacket från Black Diamond. Foto: Mattias Fredriksson

Artiklar

Tävling: vinn skidställ från Black Diamond

Håll dig torr på vinterns äventyr med ett nytt skidställ från Black Diamonds prisade Recon-serie som bjussar på riktigt pålitlig hållbarhet och funktion för krävande åkare.

Text: Gabriella Edebo • 2018-12-12 Uppdaterad 2018-12-12

Black Diamond har sedan starten 1957 utvecklat utrustning av högsta kvalitet för passionerade klättrare och skidåkare. Till en början var det småskalig försäljning av klättringsutrustning från en baklucka i Yosemite Yalley, och idag är de en av världens största aktörer inom outdoorbranschen och har utökat sin produktlinje att även inkludera skidor, lavinutrustning, klätterskor, pannlampor, kläder och mycket mer. Många av Black Diamonds produkter har tilldelats prestigefulla utmärkelser, bland annat den hyllade Camalot-säkringen för klättring och den revolutionerande JetForce-tekniken för lavinairbags.

Tävling: vinn skidställ från Black Diamond
Håll dig torr på vinterns äventyr med det nya Recon-stället från Black Diamond. Foto: Mattias Fredriksson

Nu har du chansen att tävla om ett helt ställ med skalkläder från Black Diamonds nya och prisade Recon-serie, till ett värde av totalt 6500 kronor. I prispotten finns både en skaljacka och skalbyxor som båda är gjorda av ett slitstarkt och stretchigt tyg som håller tätt mot väta och vind. Stället är utvecklat för att hålla måttet i alla lägen, oavsett om det är en djup puderdag inom liftsystemets gränser eller du beger dig ut på en lång tur i det vilda.

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och blackdiamondequipment.com.

Tävlingen pågår till och med den 18 december 20:00. Vinnaren kontaktas via mail dagen efter och får välja färg och storlek i mån av tillgänglighet.

Tävling: vinn skidställ från Black Diamond
Tävling: vinn skidställ från Black Diamond

Text: Gabriella Edebo • 2018-12-12
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen