Här är de bästa krascherna från säsongen på FWT. Foto: Freeride World Tour

Här är de bästa krascherna från säsongen på FWT. Foto: Freeride World Tour

Freeride World Tour

Topp-10 krascher från Freeride World Tour

Åkarna på FWT kan få svåra åk se nästan enkla ut. Det är inte helt sant. Här är ett bevis på att det inte alltid går som det är tänkt.

Text: Peter Nilsson • 2021-04-24 Uppdaterad 2021-04-25

I de åk vi oftast får se från friåkningens världstour sätter åkarna ner imponerande fly, stora trick och mäktiga åk som ingenting. Det är nästan lätt att bli lurad att det där inte alls ser särskilt svårt ut. Här är ett bevis på motsatsen. Minsta misstag och du flyger rakt ut i spenaten. Det går inte riktigt alltid som man tänkt sig, inte ens för åkarna på Freeride World Tour. Här är ett urval på de bästa krascherna från den gånga säsongen.Text: Peter Nilsson • 2021-04-24
David DelivFreeride World TourHedvig WesselVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen