5fd93243f1b46

Nyheter

Jon och Bode tränar ihop

Jon Olsson har fått en ny träningskompis nere på Nya Zeeland och det är ingen mindre än världscupvinnaren och superstjärnan Bode Miller.

Text: Åka Skidor • 2008-08-20

Jon Olsson befinner sig som kanske bekant nere på Nya Zeeland för att slipa in formen på både hopp och storslalom. Där nere har han mött upp med Heads internationella racingteam och man kan väl knappast klaga på sparringen där, hans teamkompis är ju ingen mindre än den den regerande världscupmästaren Bode Miller.

Att Jon kan lära sig en del av Bode är det väl inget snack om men det intressanta är ju vad för kunskap som går den andra vägen. Det går ständiga rykten om att Miller setts köra inverterade trick i halfpipe, med GS-skidor på fötterna. Sant eller vandringsskröna, Miller är en skidtalang i klass med Olsson och den dagen han bestämmer sig för att det är dags att börja åka puder på allvar kommer nog till och med friåkare som Seth Morrison att bli lite skakis.


Text: Åka Skidor • 2008-08-20
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top