5fd9328ce394a

Nyheter

Nytt lågprisflyg till Alperna

I förra veckan öppnade lågprisbolaget Easy Jet en ny rutt mellan Arlanda och Genève. Perfekt för skidåkare som vill fixa sin resa själv.

Text: Åka Skidor • 2008-10-31

Från Genève är det en enkel sak att ta sig till till exempel Chamonix, Zermatt. Portes du Soleil och Val d’Isere är bara några av orterna som man når med en kort transfer från flygplatsen. Skidbussar, och tåg, avgår direkt från flygplatsen. Kolla på www.gva.ch för transferalternativ och tidtabeller.

Biljetterna kommer att kosta från 288 kronor enkel resa. Då får du lägga till skidfrakt på cirka 250 kronor och självklart transfer från flygplatsen. Men med allting inräknat kan resan gå på under tusenlappen enkel väg.

Easy Jet räknar med att 60 000 svenskar kommer att resa med dem till Genève i vinter. Det kan bli mycket blågult bland bergen i vinter med andra ord.

Nytt lågprisflyg till Alperna
Nytt lågprisflyg till Alperna


Text: Åka Skidor • 2008-10-31
Nyheter

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top