Foto: Skistar

Nyheter

Stolslift blir till sofflift

I helgen invigdes nya sexstolsliften i Tandådalen med en uppgradering – och en ny färg.

Text: • 2015-12-15 Uppdaterad 2020-12-16

Att fotbollsarenor får nya namn hör till vanligheterna, men nu blir nya sexstolsliften i Tandådalen historisk som den första sponsrade liften i Sverige.

Det är möbelföretaget Mio som ingått ett avtal med Skistar Sälen och som därmed får sitt namn på den nya ”soffliften”.
– Det känns spännande att tillsammans med Mio lansera en unik och minnesvärd liftupplevelse, säger Jonas Bauer, destinationschef SkiStar Sälen.

Förutom namnet kommer stolsliften även att göras om till en ”sofflift” genom att två av liftstolar kommer att utformas som en soffa. Vilken tyg som liftstolar kommer draperas i är ännu oklart men för känslan skull får man ju hoppas på att det är vattenavvisande. 

Skistar kan köpa skidort i alperna


Armadas tokhyllning av Riksgränsen


5 julklappar till pudertorsken


Text: • 2015-12-15
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen