Jesper Tjäder från Sosh Big Air förra året. Foto: David Malacrida

Nyheter

Dags för Big Air & High Five Festival i Annecy

Nu i helgen sparkas säsongen för Big Air i Europa igång på allvar med en City Big Air i Annecy. Flera svenska åkare kommer att vara på plats och testa formen inför världscuppremiären senare i höst.

Text: Gabriella Edebo • 2017-10-05 Uppdaterad 2020-12-16

Tävlingarna inleds med herrarnas kval och snowboardåkarnas finaler på fredag för att sedan avslutas med skidåkarnas finaler på både dam- och herrsidan på lördag. Finalerna kommer att sändas live på www.soshbigair.com och för de som är på plats i Annecy i Frankrike är eventet gratis (man behöver dock signa upp sig på deras hemsida för att vara garanterad en plats).

Dags för Big Air & High Five Festival i Annecy
Foto: Pierre Morel

Svensk representation på plats kommer att vara genom Jennie-Lee Burmansson, Jesper Tjäder, Henrik Harlaut och Kevin Bäckström.

Parallellt med Big Air-tävlingen pågår också High Five Festival, en filmfestival med skid- och snowboardfilmer av monsterformat där de visar i princip varenda film som kommer att släppas nu i höst. Totalt är det 61 filmer som delats in i 13 visningar från fredag till söndag och självklart arrangeras även ett flertal fester under helgen.

Mer info och tider för live-sändning på www.soshbigair.com

Länk direkt till Live-sändningen

Dags för Big Air & High Five Festival i Annecy
Foto: High Five Festival

Text: Gabriella Edebo • 2017-10-05
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top