Kaj – definitionen själv av skidglädje

Nyheter

Åk på camp i Norge med Kaj & Sverre


Nu är de tillbaka för att lära dig åka skjortan av dina polare. Kaj och Sverre tar med sin legendstatus till Stranda i Norge den 7-11e februari för att köra ett friåkningscamp med fokus på skidglädje.

Text: Gabriella Edebo • 2017-12-16 Uppdaterad 2020-12-16

Det blir en långweekend som kommer att bjuda på allt från åkning i Strandas liftsystem till topptur, säkerhetstänk på berget, afterski och riktigt härlig stämning.

Stranda har enligt många Europas kanske bästa liftburna offpiståkning och snöläget ser redan riktigt lovande ut med stora mängder snö redan.

Läs mer och anmäl dig till campet här.

Åk på camp i Norge med Kaj & Sverre
Instruktioner från både Kaj, Sverre och lokala guider.

Text: Gabriella Edebo • 2017-12-16
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen