Foto: Tord Sollie / Unsplash

Aguille du Midi, Chamonix. Foto: Tord Sollie / Unsplash

Covid-restriktioner

Franska skidorter nu stängda på obestämd tid

Frankrikes regering har förlängt nedstängningen av de franska skidorterna. Den här gången hålls skidorterna stängda på obestämd tid.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-25 Uppdaterad 2021-01-30

Givet det rådande covid-läget har franska myndigheter nu beslutat att förlänga nedstängningen av franska skidorter. Tidigare har nedstängningen gällt till ett visst datum, ofta några veckor framåt. Den senaste avstämningen var 20 januari.

Vid det mötet meddelades att skidorterna fortsatt skulle hållas stängda. En skillnad från tidigare beslut var att det nu inte lämnades någon tidpunkt för omprövning av läget. Nu gäller beslutet tills vidare på obestämd tid.


Information från Chamonix

Text: Peter Nilsson • 2021-01-25
NyheterCovid-19Frankrike

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen