Gerritzen älskar snö..

Event

Kicka igång säsongen med Peak Performance, Petter och Gerritzen

Under torsdagskvällen bjuder Peak in till kickoff i Stockholm och på plats är inga mindre än Elisabeth Gerritzen och Petter Askergren.

Text: Anton Furuland • 2022-11-10 Uppdaterad 2022-11-11

Sugen på att kicka igång säsongen med att klämma på grymma klädesplagg, magisk skidfilm, träffa en av världens absoluta bästa friåkare och skönt häng med lite käk och dryck?

Nu på torsdagskvällen bjuder våra kompisar på Peak Performance in till säsongskickoff i deras butik på Biblioteksgatan 18 i Stockholm.

Rapparen och multijonglören Petter Askergren kommer vara där och prata om sina favoritjackor för säsongen men framför allt är schweiziskan Elisabeth Gerritzen på plats för att visa sin nya film Fragments Choisis.

Elisabeth kommer från Verbier, och åker därefter.
Gerritzen trivs i Peak Performance nya sköna dunis.

Gerritzen, som vann Freeride World Tour 2021, har under de senaste åren blivit ett stort namn inom skidbranschen och i Fragments Choisis får man följa Elisabeth när hon ifrågasätter skidbranschens sociala strukturer, samt sina egna val och prioriteringar, för en mer inkluderande och jämlik framtid.

Eventet drar igång 19.00 och håller på till 21.00 – det är bara att droppa förbi. Och som grädde på moset bjuds det på pizza och dryck. Bara en sån sak.


Text: Anton Furuland • 2022-11-10
NyheterElisabeth GerritzenFörsäsongFragments ChoisisKickoffPeak PerformancePetterPetter AskergrenSkidfilmStockholmSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen