Fjällfest 6-9 april: Topptura och njut i magisk fjällmiljö
Toppturande vid Storulvån är unikt. Helt nära finns Getryggen, Snasahögarna, Tvåråklumparna och flera andra toppar inom räckhåll.

Fjällfest 6-9 april: Topptura och njut i magisk fjällmiljö

Sugen på snö, sol, bastu, after ski och toppturande med en världsmästarinna i täten? Eller att njuta av solen med familjen i en solgrop? Klicka och läs om Fjällfest vid vackra Storulvån om drygt två veckor.

Tänk dig en fyra dagar lång skidfest. Mitt i den jämtländska fjällvärlden. Med mycket snö, sol, möjlighet att testa tält, sovsäckar och skidutrustning på fjället. Och på kvällen lyssna på spännande och lärorika föreläsningar från äventyrare, guider och andra skid- och friluftsprofiler. På Fjällfest vid Storulvåns fjällstation 6-9 april är det möjligt. 

Toppturande vid Storulvån är unikt. Helt nära finns Getryggen, Snasahögarna, Tvåråklumparna och flera andra dryga 1000-meterstoppar inom räckhåll.

Just nu är prognosen dessutom extra fin: Nu och framåt blir det ett par minusgrader och dessutom kommer mycket snö att falla i upp till fyra dagar framåt.

Köp Fjällpass och läs det fullspäckade programmet för Fjällfest här!

För 10:e året i rad arrangeras Fjällfest vid Storulvåns Fjällstation av Åka Skidors kollegor på Utemagasinet tillsammans med Hilleberg, Bergans, Lange, Dynastar och Mammut. Just när fjällvärlden bjuder på den perfekta väderkombon av djupsnö och sol inbjuds till fyra fullspäckade vinterdagar: guideledda toppturer i olika svårighetsgrader, lån av den senaste alpinutrustningen, inspirationsföreläsningar, filmvisningar i världsklass, workshops, after ski och efter en svettig dag i snön – skön relax i Storulvåns bad- och bastuanläggning.

Bland många guider och föreläsare märks världsmästarinnan i ultralöpning och alpinisten Emelie Forsberg som kommer att leda topturer under Fjällfest. Lina Hallebratt berättar om när hon vandrade Pacific Crest Trail, en 4400 km lång vandringsled i västra USA. Dessutom kommer Johan Ahlgren och David Samuelsson från Protect Our Winters att föreläsa om hur klimatet påverkar framtida vintrar, allt från specifika snödjup i olika anläggningar till hur klimatförändringarna påverkar säkerheten i fjällen, men även hur man själv kan minska sin klimatpåverkan när man njuter av snön.

Köp Fjällpass och läs programmet här!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!