5fd90b841024b

Artiklar

Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär

Toyota slår ett slag för den smarta familjebilen – den sjusitsiga multikonstnären Proace City Verso.

Text: Toyota • 2020-10-08 Uppdaterad 2020-10-08
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Bilen som kan allt

När folk och föremål ska fraktas finns det ingenting som slår en minibuss. Och nya Toyota Proace City Verso är mer mångsidig än någonsin. Med sju sittplatser kan du ta med dig hela storfamiljen på semester. När du kommer hem igen kan du lyfta ur de bakersta stolarna, fälla ned baksätet och använda det 2 693 liter stora bagageutrymmet du nu har till ditt förfogande för att till exempel hämta material på byggvaruhuset. Eller köra hem ditt nya piano. Eller också lägger du bara ut en madrass där bak och låter din Proace City Verso agera husbil för en natt eller två.

Det är heller inga problem att i stället hänga på husvagnen – Proace City Verso får dra en bromsad släpvagn på upp till ett ton. Den här Toyotan kan ta på sig alla slags uppdrag. Den är utilitär – på riktigt.

Läs mer om Proace City Verso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär
Toyota Proace City rymmer lätt sex vuxna passagerare.
Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär
Men med några enkla ingrepp kan den bakersta sätesraden plockas bort, och bilen förvandlas till…
Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär
… en rymlig skåpbil med med nästan 2,7 kubikmeter lastutrymme.

Full av smart teknik

Med nya Proace City Verso behöver du heller inte göra avkall på vare sig komfort, teknik eller säkerhet när du väljer en bil som är praktisk och vettig. Körställningen, förarmiljön och åkkomforten är precis lika bra som i en vanlig personbil. Detsamma gäller utrustningsnivån. Här erbjuds alla de senaste systemen för både säkerhet och underhållning. Du kan få en åttaväxlad automatlåda, adaptiv farthållare, automatiskt helljus, head-up display, trådlös mobilladdning och en åttatums pekskärm med både Apple Carplay och Android Auto.

Självklart är bilen standardutrustad med Toyota Safety Sense, säkerhetssystemet som bland annat innehåller aktivt krockskyddssystem (Auto-broms), kollisionsvarning, skyltigenkänning, filhållningsassistent och trötthetsvarning, som föreslår att du som förare tar en paus om du har suttit för länge bakom ratten. En backkamera med 180 graders vy finns också tillgänglig. Den bränslesnåla turbomotorn på 1,2 liter kan väljas med antingen 110 eller 130 hästkrafter.

Bygg din Proace City Verso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär
Med en head-up-display i synfältet behöver du aldrig ta ögonen från vägen.

Praktisk som få

Det finns gott om finesser, alltså. Men den här bilen definieras framför allt av sin mångsidighet och användarvänlighet. Oändliga utrymmen. Förvaringsfack i varje vrå. Skjutdörrar som öppnar stort, även när du parkerar trångt. Det här är en bil som är konstruerad för livet.

Boka en provkörning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toyotas nya familjebil är en riktig multikonstnär
Stora glasrutor ger en luftig känsla i kupén.

Oavsett vilken motor eller utrustningsnivå du väljer vågar vi påstå att Toyota Proace City Verso förmodligen kommer att vara den mest praktiska bil du någonsin ägt. Och till skillnad från alla de stora och onödiga SUV:arna som rullar ute på vägarna kommer den inte ruinera dig. Just nu kostar Proace City Verso från 269 900 kr eller från 2 540 kr/mån med Flex Billån. Om det kan du läsa mer på Toyotas hemsida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Text: Toyota • 2020-10-08
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top