Ride the cow 2017 - filmen!
En raggare på väg nedför klipporna som omger Hemavan.

Ride the cow 2017 - filmen!

73 modiga, showiga och framför allt glada skid- och snowboardåkare förgyllde 10-årsjubilerande friåkningstävlingen Ride the cow. Klicka för att se den sköna filmen!

När friåkningstävlingen Ride the cow firade 10 år kunde inte ens ett lite ostadigt väder stoppa festdeltagarna. Tävlingen, även om RTC mer känns som skönt häng i snön, kördes som vanligt i klassiska offpistområdet Kobåset, strax norr om Kungsliften i lappländska Hemavan. Ett område som av många hyllas som ett av de finaste av sitt slag inom landets gränser.

Filmen som skildrar årets tävling och som finns längre ned i artikeln, är producerad av Rickard Croy Media och Julius Aspman Media, fångar på ett fantastiskt skönt sätt hur grymt det blir när skid- och snowboardåkare slår sina påsar ihop och åker, garvar och har kul ihop under ett par dagar i den magiska svenska fjällvärlden.

Efter avslutad tävling ville många ha mer. Enligt arrangörerna fortsatte nämligen många åkare längre in bland bergen för att fortsätta äventyret, i och med den övernattning som ingick på STF:s fjällstugor i samband med 10-årsjubileet. Vilken perfekt win-winlösning. Väl mött i Kobåset, Hemavan 2018!

Allt om Ride the cow 2017, sköna bilder och resultat, finns här!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!