Stjärnan kritar på för Armada

Stjärnan kritar på för Armada

De har redan stjärnor som Tanner Hall, Jacob Wester och Henrik Harlaut i stallet. Nu fyller Armada på med ytterligare en storstjärna – Sammy Carlson.

Sammy Carlsson har en ny sponsor och det är skidföretaget Armada. Den trefaldiga guldmedaljören och Armada annonserade sitt nya partnerskap i och med lanseringen av videon nedanför. 

Welcome to AR Family, Sammy Carlson from ARMADA SKIS INC. on Vimeo.

Därmed ingår Carlson i samma stall som till exempel Tanner Hall, Jacob Wester, Henrik Harlaut, Phil Casabon, Mike Hornbeck, Todd Ligare och många fler.
– Jag är så hypad att ingå i AR-teamet, tillsammans med några av mina favorit-åkare, och representera Armada, säger Sammy Carlson till Freeskier.com

2015 röstades Carlson fram till årets skidåkare av åkarna själva och med tre raka guldmedaljer i X Games Real Ski så får Carlson ses som en av de största åkarna i världen just nu.
Och inte blev det mindre efter hans beryktade hopp från den gamla skidhopparbacken i Coppar Peak.

Klicka på bilden för att komma till klippet.

– Det här ger mig ny energi. För mig är det viktigt att representera företag och produkter som jag tror på. Den här diskussionen har pågått under en längre och äntligen är det klart, säger Carlson. 

Sammy Carlson åkte tidigare för APO Skis men har sedan tid åkt på Armadas skidor – men den där sista kommentaren måste svida lite extra för APO-cheferna.  

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!