Sammy Carlson

Åka Skidor

Rösta på säsongens bästa omslag 2019

Vilket är ditt favoritomslag från säsongen 2018/2019? Var med och gör din röst hörd och rösta fram vinterns bästa omslag.

Den djupaste dagen

Armadas team drog till Mustang Powder Cats upplevde en av sina djupaste dagar någonsin.

Red Bull Linecatcher ställs in

Efter hård blåst och stora snöfall anses förhållandena i Tignes vara för farliga för att genomföra tävlingen.

Prylguide

Stjärnan kritar på för Armada

De har redan stjärnor som Tanner Hall, Jacob Wester och Henrik Harlaut i stallet. Nu fyller Armada på med ytterligare en storstjärna – Sammy Carlson.

Baklänges i en skidflygningsbacke

Sammy Carlson tar sig an skidflygningsbacken i Copper Peak på ett lite udda sätt. Baklänges.

The Sammy C Project ska ta skidfilmen till ny nivå

Sammy Carlson är en av världens mest inflytelserika och talangfulla skidåkare. Nu släpps trailers till filmen som ska göra honom till legendar – The Sammy C Project. – Jag gör inte det här för min image, säger Sammy Carlson i en intervju med X-Games.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top