Ski Test Weekends 2020 inställda
Foto: Skistar

Ski Test Weekends 2020 inställda

Skistar meddelar idag att de traditionella skidtesten ställs in på samtliga av Skistars anläggningar. Orsak? Covid-19.

Idag kom till slut beskedet om att de traditionella skidtesten kommer att ställas in i år. Skistar meddelar tillsammans med branschföreningen Svensk Sportforum idag att man inte fått något undantag från de regler som begränsar sammankomster till maximalt 50 personer. De traditionella skidtesterna kommer därför att ställas in på samtliga Skistars anläggningar.

 

 

2020 års skidtestardagar är inställda! 24 september kom besked från myndigheterna om att vi inte fick någon lättnad på...

Posted by Skidtestardagar.se on Monday, September 28, 2020

Skidtesten har sedan länge betytt starten på skidsäsongen. Under tre veckor i rad brukar represententanter från en stor del av skidbranschen presentera årets nyheter på en Sverigeturne på orter som Sälen, Vemdalen och Åre. I år hamnar fokus istället på att corona-säkra driften av skidanläggningarna. Förhoppningsvis kommer det att vara möjligt att testa skidor på något annat sätt senare under säsongen. 

Åka Skidors ovanligt grundliga test av årets nya skidor är däremot inte inställt, utan kommer i Prylguiden senare i höst. Fullt av alla vinterns nyheter. Rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!