5fd9419f2e0d7

Vinn nya roliga Skidnostalgiboken

Som prenumerant har du chansen att vinna ett rykande färskt exemplar av den nya Skidnostalgiboken som Ramundberget har gett ut i samband med 75-årsjubileumet. 180 sidor fullmatad med rolig skidhistoria. Perfekt sommarläsning i hängmattan!

Text: Tobias Liljeroth • 2011-05-17 Uppdaterad 2011-05-17

I Åka Skidors läsartävling för prenumeranter finns tio exemplar av den nya boken Skidnostalgi i potten. Boken har getts ut av skidanläggningen Ramundberget som firar 75 år i år. Den består av 180 sidor svensk skidhistoria med massor av roliga nostalgibilder och innehåller en hel del klassiska skidfoton från Åka Skidors 70-och 80-talsutgåvor. Nu har du chansen att vinna sommarens skönaste skidbok!

På omslaget är det hotdoglegenden Peter Buchar som åker skidor så som man gjorde på 70-talet. Åka Skidor skapade trenden i fjällen, men skidåkningens svar på hippierörelsen fick skidförbundet att gå i taket och provocerade fram planer på förbud (!).

Vår fråga är:
Vem har plåtat Skidnostalgibokens omslagsbild?
En ledtråd är att skidfotografen i fråga spelade sig själv i Sällskapsresan II, Snowroller. Och han startade även tidningen Åka Skidor!

Maila ditt svar till tavling@akaskidor.se

Vi vill veta ditt namn, adress, telefonnummer samt ditt prenumerationsnummer (står på baksidan av tidningen eller på plasten).

Glöm inte att du måste vara prenumerant för att få delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Text: Tobias Liljeroth • 2011-05-17
Tavling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen