Tavling

Vinn Stenmark-goggles från Spektrum!

Tävla med Åka Skidor och Spektrum och vinn ett par unika goggles av Ingemar Stenmarks nya signaturmodell.

Tävling: Vinn en Schweizisk bergsklocka

Var med i Åka Skidors tävling och vinn en klocka från Swiss Hanowa värd 2 990 kronor.

Vinn en Douchebag!

Tävla med Åka Skidor och vinn marknadens smartaste skidbag från Douchebags.

Vinn ryggsäck från Gregory!

Ladda upp din bästa puderbild på Instagram och ta chansen att vinna en Gregory Targhee 26, en av marknadens bästa skidryggsäckar.

Tävla med Audi och Åka Skidor

Nu har du chansen att tävla om en plats för dig och en vän till Åka Skidor Ski Camp och bli skjutsad i en Audi Q7 ”courtesy car” som tar er hela vägen upp till Åre och Åka Skidor Ski Camp 22-26 mars.

Vinn nya roliga Skidnostalgiboken

Som prenumerant har du chansen att vinna ett rykande färskt exemplar av den nya Skidnostalgiboken som Ramundberget har gett ut i samband med 75-årsjubileumet. 180 sidor fullmatad med rolig skidhistoria. Perfekt sommarläsning i hängmattan!

Vinn topptursresa till Norge!

Tävla med Nordica, Cross Sportswear och Åka Skidor och häng med på en oförglömlig topptursresa till norska Stryn i maj!

Vinn specialskidor från K2

Som prenumerant kan du vara med och tävla om ett par specialskidor från K2, värde 10 000 kronor. Skidorna heter K2 LTD BMW X3 och är en allroundskida för hela berget.   I Åka Skidors läsartävling för prenumeranter kan du nu vinna ett par specialskidor från K2 som är gjorda i samarbete med biltillverkaren BMW.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top