5fd947cc36d32

Jon Olsson om sin nya hoppkarriär

Vi sprang förbi Jon Olsson på ISPO och passade på att kolla läget och höra hur det går med hans pånyttfödda hoppkarriär.

Text: • 2015-02-07 Uppdaterad 2015-02-07

ISPO 2015

För ett år sedan drog Jon Olsson av korsbandet under en alpinträning. Efter operationen kände han för att lägga käpparna åt sidan och börja hoppa igen. Åka Skidor tog ett snack med Jon och frågade bland annat hur  megastjärnan står sig mot den nya generationens unga jibbstjärnor.

 ”Ska du tävla måste du köra på dagar när det blåser och är dålig snö i landningen och det tror jag helt enkelt att jag är för gammal för. Men det innebär inte att jag inte vill träna hårt för att bli duktig då det är bra dagar. Jag gör det på ett lite annorlunda sätt och jag tror aldrig att jag har haft så roligt som när jag åker skidor i år. Det är ingen press utan handlar bara om att ha kul”, säger Jon.

Vi beklagar ljudet, hade bara en fungerande mygga och den fick såklart huvudpersonen!

Jon Olsson kör Japanpuder
Guldpojken – Jon Olsson
Jon Olsson snackar minnen med farsan

Text: • 2015-02-07
IspoJon Olsson

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen