Foto: swatchskierscup.com / D.Carlier

Så gick det för Europalaget i Skiers Cup

Det var peppade åkare som gjorde upp i Skiers Cups slopestyle-tävling i dag i Matterhorn. Tävlingen var väldigt jämn och därför blev den extra spännande.

Text: • 2015-02-25 Uppdaterad 2021-08-19

Efter att första grenen avgjodes i dag i Skiers Cup kan nu Europalaget titulera sig som ledare. Slopestyle-resultatet blev 8 poäng till Amerikalaget och 10 till Europalaget.

Enda svensk som är med i tävlingen är Sverre Liliequist och han förlorade första rundan mot Rory Bushfield. I andra rundan körde Sverre mot Amerikas lagkapten Seth Morrison och då gick det desto bättre för Sverre som hämtade hem poängen till Europalaget.

Här är hela resultatlistan.

Så gick det för Europalaget i Skiers Cup
Foto: swatchskierscup.com
Läs även: Världens bästa friåkare gör upp i kontinentkamp

Här är höjdpunkterna från slopestyle-tävlingen, med självaste Kaj Zachrisson som intervjuare.

Skidåkarna kör puderfest i Japow

Text: • 2015-02-25
Skiers CupSverre LiliequistVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen