Sverre Liliequist

Nyheter

Sverre Liliequist är på väg tillbaka efter skadan

Sverre Liliequist skadade sig svårt i Riksgränsen i våras. Nu är han på väg tillbaka efter en tids rehab, lika peppad som någonsin förr.

Kristofer Turdell värmer upp inför Freeride World Tour. Foto: Sophie Odelberg / Red Bull Content Pool

Kristofer Turdells uppladdning inför FWT

Kristofer Turdell har siktet instället på en sak i vinter. Att vinna Xtreme Verbier. Här laddar han upp på hemmaplan innan Freeride World Tour drar igång.

Artiklar

Kaj och Sverre tar farväl av Kask

Det ikoniska märket Kask har nu nått sin slutstation meddelar skidlegenderna Sverre Liliequist och Kaj Zackrisson efter 18 år av virkade mössor och pigga färgkombinationer.

Artiklar

Svenska småbackar – Saltisbacken

Det är på de små, närliggande skidanläggningarna som morgondagens skidåkare skapas. Åka Skidor har besökt tre småbackar i Mellansverige där entusiasmen är högre än liftkortsomsättningen och antalet fallhöjdsmeter.

Artiklar

Fjordar & bakåtvolter – en film om en skidfilm

En avslöjande dokumentär om skidproffsens liv, från en regnig fjord i Norge med mycket lemmelkaffe och mellan tre och tolv öl.

Nyheter

Försäsongsträning med Åka Skidor och Kask

Igår sparkade vi igång Åka Skidors försäsongsträning i ledning av Sverre Liliequist. Var inte du en av de runt 60 som var med på första träningstillfället, lugn, det kommer två till. Nästa träning kör vi på onsdag den 13 september klockan 18 vid Hammarbybacken. Ta på dig träningskläderna och häng på.

Artiklar

Bildspecial: Åka Skidor Ski Camp 2016

Tidernas femte Åka Skidor Ski Camp bjöd på ofantliga mängder skidpepp trots ett kämpigt väder. Kolla in bilderna från veckan här!

Artiklar

Stjärnspäckade lag i årets Skiers Cup

Nu ska det återigen avgöras vilken kontinent som är bäst på friåkning. Årets upplaga av Skiers Cup bjuder på en sanslös laguppställning där en uppsjö av världens bästa friåkare kommer till start.

Artiklar

7 stora ögonblick från freeride-tävlingar

Att stompa en back flip i en skidfilm är en sak. Att göra det under tävling en helt annan. Vi samlade sju feta ögonblick från olika freeride-tävlingar

Fjordcruise med Sverre & Petter

Ett gäng av Sveriges bästa skidåkare teamar upp med en viss rapartist och drar till Sunnmörsalperna i Norge för att testa toppturer från en segelbåt.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top