AFTONBLADET

Dags för SM i grässkidåkning

För fjärde året i rad är det dags för slalomfest i Brösarps backar. Fredagen den 17 juli avgörs SM i grässlalom.

Text: Fabian Rimfors • 2015-07-16 Uppdaterad 2015-07-16
Självklart ställer regerande mästaren Edvard Nord, Norrköpings SK, upp i år igen men det finns flera med uttalat mål om att slita den där kronan från hans huvud. Fi-politikern Gudrun Schyman har gett ett halvt löfte om att delta, men siktar inte segern.
 
Arrangören Brösarps Alpina Skidklubb har aldrig haft bättre förutsättningar för en slalomfest på Österlen. Inte nog med att fåren betat gräset på Ornahög skidbacke ovanligt fint i år så kommer John Deere att frisera till tävlingspisten ytterligare och Grasski.net förser startfältet med tillräckligt många grässkidor för att göra tävlingen smidigare än någonsin. 
 
I prispotten finns bland annat just grässkidor men också en skidresa med Nortlander Skitours, helårsprenumeration på Åka Skidor, kilovis med handskar från Hestra, och mycket mera. 
 
Tävlingen avgörs genom vars två kvalåk där de 15 bästa tiderna + 1 wildcard som lottas ut sedan gör upp genom klassisk utslagning i parallellslalom. 
 
Mer info på ornahog.se 
Dags för SM i grässkidåkning
Dags för SM i grässkidåkning
Dags för SM i grässkidåkning
Dags för SM i grässkidåkning
Dags för SM i grässkidåkning

Text: Fabian Rimfors • 2015-07-16
Sommarskidåkning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen