Artiklar

Skidsnack Juli: politik, backhoppning & fjällvett

Ska Reine Barkered byta karriär och bli politiker istället? Läs mer om vad som hänt i skidvärlden den senaste månaden i #skidsnack.

Artiklar

Skidsnack v21: Skidlegender på gräs

Snörekord, säsongspremiär för grässkidåkning med legender på plats, klena lager på Svalbard och diverse annat bland veckans nyheter.

Artiklar

Sommarskidåkningen är säkrad – 11 meter snö i Fonna

För dig som sitter hemma och har ångest över att denna säsong kom till ett abrupt slut så kan du nu andas ut: Folgefonna i Norge har börjat gräva fram vägen och liftarna och siktar på att öppna som vanligt i maj.

Artiklar

Torrskidåkning för Jerrys

Konsten att åka skidor utan snö och värma upp inför säsongen - the Jerry edition.

Artiklar

Torrskidåkning – konsten att åka skidor utan snö

Även om det har rapporterats om säsongens första snöfall så är det ändå ett tag kvar tills liftarna rullar igång på en skidort nära dig. Under tiden guidar vi dig till substitut, och först ut är träningsmaskinen Skier's Edge.

Artiklar

Candide vågsurfar med skidutrustning

En av världens bästa skidåkare hittar sina egna sätt att svalka sig i sommarvärmen.

Artiklar

Premiär för världscupen i grässlalom

"Sveriges bästa skidåkare på gräs" har precis sparkat igång världscupsäsongen i Österrikiska Rettenbach.

Artiklar

Här kan du åka skidor just nu

Åka Skidor listar alla skidorter i Skandinavien och övriga världen där du kan svalka skidpeppet och lindra abstinensen i sommar.

Artiklar

Stryn – sommarskidåkning, slask och röj

Vintern är bäst på sommaren, i alla fall om du hänger i norska Stryn och njuter av vårslask och sjövilt party. Allt under överinseende av en världsrekordhållare i klipphopp.

Artiklar

Från skidåkning direkt till stranden

Bada som afterski är ingen märkvärdighet kring Medelhavet. Avstånden är korta och upplevelsen svårslagen, särskilt om våren när du bokstavligen reser mellan årstiderna. Kom bara ihåg att den kustnära vintern är kort på de flesta ställen och havet garanterat svinkallt.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top