Vinnande bidraget i ’One of Your Days’ för tankarna till Candide Thovex själv

550 bidrag från hela världens skickades in, men det var Carter McMillan som visade bäst skidåkning och mest kreativitet.

Text: • 2016-04-21 Uppdaterad 2016-04-21

Tillsammans med sajten Newschoolers anordnade Quiksilver en tävling där man fick chansen att vinna en vecka skidåkning i Verbier samt en heldag med skidlegendaren Candide Thovex.

Totalt 550 bidrag skickades in från alla världens hörn, men efter flertalet lysnade bidrag valdes Carter McMillan som vinnare.
”Vi var tvungna att välja en vinnare bland all skidåkning och kreativitet. Alla gjorde ett lysande jobb och jag är förvånad över den höga nivån på skidåkning. Bra gjort alla! Grattis Carter, vi ses i Vebier”, skriver Candide Thovex i ett meddelande.

Vi gratulerar Carter till segern och vill tillägga att det faktum att han spelade in hela videon åkandes på ett Dynafit-bidningar är skäl nog att ge honom segern.  

Candide Thovex – One Of Those Days 3


Video: En lektion i brant skidåkning av Candide Thovex


10 konton du måste följa på Instagram


Text: • 2016-04-21
Candide ThovexOne of Your DaysQuiksilverVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen