Candide Thovex. Foto: Faction

Ny video från Candide Thovex

Skidvärldens svar på Batman släpper en video just när vi behöver honom som mest. Mellan sina stora filmprojekt bjuder Candide Thovex på en ny video.

Artiklar

Bakom kulisserna när Candide åker Kinesiska Muren

I filmen Ski the World syns Candide Thovex bland annat åka utför Kinesiska Murens trappor och nu får vi äntligen en inblick i hur det egentligen gick till.

Artiklar

Candide vågsurfar med skidutrustning

En av världens bästa skidåkare hittar sina egna sätt att svalka sig i sommarvärmen.

La Clusaz – friåkarnas födelseplats

I franska Haute-Savoie ligger en liten bondby som under tre årtionden på ett oförklarligt sätt fått fram världens främsta friåkare på löpande band. Följ med till La Clusaz.

Artiklar

Video: En lektion i brant skidåkning av Candide Thovex

Candide Thovex slaktar Eagle Peak till allas förtjusning – eller, till allas utom en.

Artiklar

Candide Thovex står på huvudet efter ”trix 90”

Ingen är felfri, inte ens en av världens bästa friåkare.

Candide Thovex briljerar under B&E Invitational

Henrik Harlaut och Phil Casabons B&E Invitational har vuxit till en av freeskivärldens främsta tävlingar, med åkare utav världsklass. Så självklart var Candide Thovex där och shreddade.

Nyheter

One of YOUR Days – vinn en dag med Candide Thovex

Efter premiären av One of Those Days 3 ger Candide Thovex dig nu möjligheten att visa vad du går för. Lägg upp ett POV-klipp på instagram och du kan vinna en vecka i Verbier och en dag med ikonen själv.

Candide Thovex – One Of Those Days 3

Mästaren är tillbaka – och nu kör han bättre, snabbare och coolare än någonsin.

Så blev Candide Thovex världens kanske bästa friåkare

Han är en av världens mest uppmärksammande skidåkare – men trots det en av de mest mytomspunna. I dokumentären "Few Words" får vi se hur den skygge fransmannen blev en av världens bästa friåkare.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top