5fd91745346c3

Artiklar

Här är Silvas blivande testpiloter av nya pannlampan

För någon månad sedan sökte Silva efter skidåkare som under vintern ville hårdtesta deras nylanserade pannlampa av modellen Exceed 3XT, och nu är testpiloterna utsedda.

Text: Gabriella Edebo • 2019-11-29 Uppdaterad 2019-11-29

Det svenska företaget Silva har sedan 1930-talet utvecklat innovativa produkter som gjort skillnad i ett globalt sammanhang, och än idag jobbar de hårt med att förbättra sina produkter. Så nu ber de Åka Skidors läsare om hjälp för att utveckla nästa generations pannlampor för utomhusbruk i mörka nordiska förhållanden. 

Här är Silvas blivande testpiloter av nya pannlampan

Av alla som hörde av sig och ville ta chansen att testa och vara med och påverka utvecklingen av nästa generations pannlampor är nu sex personer från olika delar av landet utsedda.

  • Gabriel Andersson, Ulricehamn
  • Matilda Thorsell, Dalarna
  • Alexander Nordvall, Narvik
  • Jenny Ekman, Tromsö
  • Anton Enerlöv, Stockholm
  • Josefine Björkman, Kungälv

Testpiloterna kommer under vintern få testa pannlampan Exceed 3X eller 3XT som är en av deras värstingmodeller utvecklad för användare med höga krav på ljusprestanda. 

Här är Silvas blivande testpiloter av nya pannlampan

Silva söker testpiloter till ny pannlampa


Aiguille du Midi i pannlampans sken


Text: Gabriella Edebo • 2019-11-29
ArtiklarPrylar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen