Åka Skidor Podcast med Moa Almqvist.

Åka Skidor Podcast med Moa Almqvist.

Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #16: Moa Almqvist

Skidpatrullören Moa Amlqvist om Nuolja offpist i Abisko, laviner och säkerhet på berget och sitt intresse för snö.

Text: Tobias Ivarsson • 2021-03-10 Uppdaterad 2021-12-07
Detta avsnitt av Åka Skidor Podcast presenteras i samarbete med

När du sätter dig i första liften på morgonen har skidpatrullen redan jobbat många timmar. Ofta tänker vi inte ens på deras arbete. De säkrar berget, tar hand om skadade och gör ett stort jobb som i de flesta fall aldrig syns av skidsystemens besökare. I det här avsnittet av Åka Skidor Podcast träffar vi Moa Almqvist som jobbar i skidpatrullen på Nuolja offpist i Abisko. Hon berättar om hur en vardag ser ut med lavinbekämpning med bland annat Sveriges enda gasexkanoner, guidning och hur man kan tänka säkrare på fjällen.


Mer om Nuolja och Abisko:

Sponsrade inlägg är en del av Åka Skidors annonseringsutbud. Åka Skidor utformar inlägg tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du är intresserad av sponsrade inlägg, hör av dig till: calle@advertise.se


Text: Tobias Ivarsson • 2021-03-10
ArtiklarÅka Skidor Podcast

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen