Per Ås och Mattias Fredriksson (och Tikaani). Foto: Ode Sivonen och Elle Cochrane

Event

Digital inspirationsskväll med Mattias Fredriksson och Per Ås

Tisdag 9 mars kör Åre Skidsport och Patagonia en digital inspirationskväll med två av Sveriges främsta skidprofiler genom tiderna.

Text: Tobias Liljeroth • 2021-03-08 Uppdaterad 2021-03-08

Utbudet av event den här vintern är av förklarliga skäl ganska tunt. Just därför är det extra kul att Patagonia och Åre Skidsport bjuder in till en digital inspirationskväll med två tvättäkta svenska skidhjältar, bergsguiden Per Ås och skidfotografen Mattias Fredriksson.

Per Ås är baserad i La Grave i Frankrike och har en lång karriär bakom sig som bergsguide. Han är intstruktör i den Svenska bergsguideorganisationen SBO och har varit vice president på guidebyrån i La Grave. Han har över 20 års erfarenhet som guide och nu vill han inspirera dig till säkrare och roligare topptursåkning. Per kommer berätta om sin historia och du får följa med på en rolig resa i bergens miljö.

Foto: Ryan Creary
Foto: Elle Cochrane

Mattias Fredriksson är en av de mest produktiva äventyrsfotograferna i världen och före detta redaktör på Åka Skidor, och fortfarande en av våra mest anlitade fotografer. Under det senaste kvartalet har han rest världen runt med några av världens bästa skidåkare, mountainbikecyklister och outdoorutövare på uppdrag för ett stort antal redaktionella och kommersiella kunder. Mattias har en stor erfarenhet av att planera och genomföra äventyr och bor numera i Terrace i Kanada, där han bor tillsammans med sin partner Elle och deras Siberian husky Tikaani. 

Per och Mattias kommer bägge bidra från sin långa erfarenhet av säkerheten i bergen och hur du på bästa sätt planerar dina framtida äventyr.

Tisdag 9 mars, kl. 19.00
Anmäl dig här

Text: Tobias Liljeroth • 2021-03-08
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen