Pancho Snöfall på en helt vanlig dag. Foto: Martin Olson

Åka Skidor

Äntligen är säsongens första Åka Skidor här!

Åka Skidor sparkar igång skidåret 2022/2023. I säsongens första nummer hittar du bland annat La Grave, Schweiz-guide och Pancho Snöfall.

Text: Åka Skidor • 2022-09-23 Uppdaterad 2022-09-23

La Grave

Få andra ställen på jorden har en lika hög koncentration av gigantiska skidåk direkt från liftarna som La Grave i Frankrike. För vissa skidåkare är de sinnebilden av livet självt.


Pancho Snöfall

Han har gjort allt som går att göra på ett par skidor, och lite till. Pancho Snöfall är en av Skidsveriges verkliga pionjärer med en livshistoria lika beundransvärd som fascinerande.


Cortina

Cortina d’Ampezzo i de mäktiga Dolomiterna är en av Alpernas mest klassiska skidorter, och det med all rätt. En exklusiv plats däroklanderlig piståkning mixas med ett italienskt livsnjut ur den högre skolan.


Zoom

Inget Åka Skidor utan världens bästa skidbilder från världens bästa skidfotografer.


Schweiz

Att vi älskar skidåkning i Schweiz är ingen hemlighet. Det här är våra åtta favoriter i ost-, choklad- och klocklandet.Prenumerera på Åka Skidor

Teckna din prenumeration dintidning.se/aka-skidor


Text: Åka Skidor • 2022-09-23
NyheterÅka SkidorAxel AdolfssonbilderBorgafjällCortinaFrankrikeLa GraveMagasinPanchoPancho SnöfallPrintSchweizSkidåkningskidfotoTidningTobias LiljerothZoom

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen