Hatten, fortsatt, av för Ride Safes fina arbete.

Nyheter

Ride Safe stipendium

Är du en peppad skid- eller brädåkare under 25 år? Ta då chansen och ansök om stipendium från Skiers Left med lavinkurs i potten.

Text: Åka Skidor • 2023-03-10 Uppdaterad 2023-03-10

Insamlingsstiftelsen Skiers Left jobbar för att öka medvetenheten och kunskapen inom lavinkunskap och anordnar återkommande under höstarna lavinföreläsningar för att nå ut till så många som möjligt.
Förra året skickades det även iväg ett gäng motiverade skid- eller brädåkare på praktiska lavinutbildningar ute i snön – och detta gör man i år igen.

Mer konkret betyder det att du som är under 25 år har chansen att vinna ett stipendium där Skiers Left står för kostnaden av en lavinutbildning. Det genom samarbete med Lavinskolan och Åre Lavincenter och där man tagit fram tre datum på kurser att välja bland:

6-7 april i Funäsdalen 
Friåkning 1 för Topptur

10-11 april i Funäsdalen 
Friåkning 1 för Topptur

15-16 april i Åre 
Friåkning 1 / Lavinkurs Grund

Här skickar du in din ansökan, och du gör det senast 12 mars.
Notera att Skiers Left enbart står för själv kostnaden för lavinutbildningen. Resa, boende, utrustning och liftkort behöver du fixa själva.


Text: Åka Skidor • 2023-03-10
NyheterBergssäkerhetLavinsäkerhetRide SafeStipendiumSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top