Tanndalens_Fjallanlaggning

Sverige

Tänndalen återuppstår under Kristi flygare

Den ordinarie skidsäsongen i Tänndalen har precis avslutats men Tännalens Fjällanläggning hälsar skid- och snowboardåkare välkomna tillbaka under Kristi himmelsfärd.

Text: Åka Skidor • 2024-05-03 Uppdaterad 2024-05-03

Vad du kan förvänta dig är en blandning av avkopplande vårskidåkning och underhållning, när liftar och skidbackar i Hamra hålls öppna för alla som vill njuta av vårsnö och härliga svängar i skidbacken.

Besökare kan även se fram emot Spotbattle – Sveriges kanske mest avslappnade extremsportsfestival, open mic, konstauktion och en livlig musikscen.

– Vi är oerhört entusiastiska över att kunna återuppliva skidsäsongen under Kristi himmelsfärdshelgen och välkomna gäster tillbaka till Tänndalen. Vårt mål denna helg är att skapa en mångfald av professionella och amatörer, oavsett bakgrund, kön och ålder för att bygga broar och inspirera till skidåkning och kreativt skapande, säger Rasmus Bent, VD Tänndalens Fjällanläggning.


Text: Åka Skidor • 2024-05-03
NyheterFjällenHärjedalenSvenska skidanläggningarSverigeTänndalen

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen