Åka Skidor nominerad till Årets Tidning

Åka Skidor nominerad till Årets Tidning

Åka Skidor är nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets Tidning av Publisherpriset. Hatten av!

Idag slår vi oss lite på bröstet och sträcker lite extra på ryggen. Åka Skidor har blivit nominerade till Årets Tidning av det rikstäckande och branschomfattande Publishingpriset. (Och då har de inte ens sett Prylguiden som inom kort dumpar ner i brevlådorna med Sveriges bästa skidtest. Tänk vad de ska säga när de ser den!)

Här kommer en kort beskrivning av tävlingen:

Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling. 

Tävlingsbidragen granskas inom ett flertal bedömningsområden: textinnehåll, visuella inslag, form, regi, användbarhet, tryckkvalitet.

Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier.

 

Vi bugar, bockar, niger och lyfter på pälsmössan för den fina utmärkelsen. Det här var minsann en bra uppväxling i försäsongen! Vi är nominerade till Årets Tidning och det är inte ens november än. En kanonstart på vintersäsongen. Nu lägger vi i en växel till. Vintern är på väg och vi är mer taggade än någonsin!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!